at læse med hjertet og med forstanden

Om Philipp Schobers bøger

Bøgerne, teksterne er visdomsord som indeholder sandheder, der ikke kun er forbeholdt tankerne og teorien, men absolut også er til at anvende i den almindelige dagligdag.

At skrive og videregive livsfactologi er ikke altid let. Ord er mangelfulde – men symbolerne, billederne og stemningerne i Philipp Schobers tekster er ofte enkle og tilgængelige.

Philipp Schober har i mange år skrevet bøger om den åndelige verden, livsprincipper, der gør hverdagen meningsfuld. Han har lavet meditationstekster, digte og fortalt om sammenhængene mellem det indre og det ydre.

Philipp Schobers måde at beskrive tingene og livet på, er afmystificeret – lige til at bruge i det daglige.

Hvordan læser jeg Philipp Schobers bøger?

De bøger Philipp Schober har skrevet, læses med hjertet og med forstanden. Meningen af en tekst finder du, når du tænker og føler.

Alle sætninger i Philipp Schober‘s bøger har mening og indhold. Hvis en tekst er svær at forstå, så tænk og føl. Tænk og føl, og læg måske bogen til side, og læs det så igen senere, én gang til.

En sætning, der forekommer dig som volapyk, er ikke volapyk. Du er blot opfordret til at finde meningen. 

Philipp Schober's hjemmeside

"Jeg fortæller om Livets Bog"

Forlaget har for år tilbage modtaget et brev fra Philipp Schober, som vi føler os foranlediget til at bringe videre her. (Forlaget LongFixBe)

Kære venner !

I den senere tid har jeg ofte hørt, at man i avisartikler skriver - fortæller, at jeg skulle være noget i retningen af Jesu‘ storebror eller en eller anden stor ånd.
I det tilfælde, at jeg på en eller anden måde har givet anledning til en sådan tro, beklager jeg meget. Det kan kun være en misforståelse. Jeg ÆRER og AGTER de store Mestre - religionsstiftere virkelig meget.
Jeg som forfatter fortæller min viden og skriver om livets bog.

I kærlighed
jeres ven

Philipp Schober

Forlaget LongFix Be © 2021 forlaget@longfixbe.dk Tlf. +45 40567344